Despre Noi

Societatea Aluplast System SRL este o companie romaneasca cu capital privat infiintata in anul 2004 ce are ca obiect de activitate importul si distributia materialelor, pieselor de schimb, accesoriilor si echipamentelor necesare in procesul de montaj si intretinere a sistemelor HVAC/R.

Avand un personal tanar si dinamic, bine pregatit profesional care pune accent pe informarea corecta a clientului si pe promovarea celor mai noi materiale si tehnologii din domeniul HVAC/R, la cel mai bun raport “calitate / pret ” societatea noastra ofera o gama variata de materiale de calitate, accesorii, produse si servicii logistice (distributie) la nivel national.

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat dumneavoastra sa fiti multumiti de serviciile noastre, precum si de colaborarea cu societatea noastra.

Noi nu suntem doar furnizorul Dumneavoastra HVAC/R. Suntem partenerul Dumneavoastra!

Valorile brandului nostru

Pentru compania noastră, Aluplast System SRL, calitatea reprezintă un fundament. Suntem dedicați să vă oferim produse de înaltă calitate, care să vă depășească așteptările. Alături de noi, ești pe mâini bune.
O persoană care ține o tabletă într-un depozit cu grilă.
Un om de afaceri ține o mână cu o mulțime de pictograme pe ea, inclusiv un grătar și o cadă de ventilație.
Pasiunea și profesionalismul stau la baza muncii noastre și reprezintă motivele pentru care clienții noștri sunt mereu mulțumiți. Promitem să onorăm fiecare client în parte și să oferim soluții care să îmbunătățească viața oamenilor. Fiecare colaborare este tratată cu atenție la detalii.
In lumea dinamică a industriei HVAC/R, înțelegem importanța promptitudinii. Suntem orientați către eficiență și livrăm soluții într-un timp optim, fără a compromite calitatea. De la răspunsuri rapide la cereri, până la procese logistice eficiente, vă asigurăm că veți primi produsele și serviciile necesare în cel mai scurt timp posibil
Două poze cu un bărbat care conduce un stivuitor într-un depozit cu grilă.