Afișez toate cele 4 rezultate

Pompa de vacuum Aitcool 10CFM 2 trepte

1,311.98lei
Model : VP2200N Rata fluxului : 50 Hz – 10cfm ; 283L/min 60 Hz – 12cfm ; 340L/min Vacuum :

Pompa de vacuum Aitcool 3.5CFM

624.75lei
Model : A-I140N Rata fluxului : 50 Hz – 3.5cfm ; 100L/min 60 Hz – 4cfm ; 115L/min Vacuum :

Pompa de vacuum Aitcool 7CFM 2 trepte

918.40lei
Model : VP270N Rata fluxului : 50 Hz – 6cfm ; 170L/min 60 Hz – 7cfm ; 198L/min Vacuum :

Pompe vacuum

Pompele de vid reprezintă un element crucial în domenii variate, datorită capacității lor de a crea și menține vid în spații închise. Funcționând pe principiul evacuării gazelor dintr-un recipient, aceste dispozitive asigură condițiile necesare pentru diverse procese și aplicații.

În industria de producție și fabricație, pompe vacuum sunt utilizate într-o varietate de procese, cum ar fi distilarea, evaporarea și depunerea sub vid. Aceste procese permit producerea materialelor și produselor cu proprietăți și caracteristici specifice, care ar fi dificil de obținut în alte condiții. De exemplu, în fabricarea semiconductorilor, pompele de vid sunt esențiale în procesul de depunere sub vid a straturilor subțiri de materiale pentru crearea circuitelor integrate și a altor componente electronice.

Pompe vacuum - Cum funcționează

Ingineria din spatele pompelor de vid este cu adevărat remarcabilă și este rezultatul unui proces de dezvoltare și inovare îndelungat. Există o varietate de tehnologii și principii de funcționare care stau la baza acestor dispozitive, iar fiecare are avantaje și aplicații specifice. Unul dintre principiile fundamentale este deplasarea mecanică a gazelor.

Acest principiu este utilizat în pompele de vid cu piston, unde un piston este acționat mecanic pentru a deplasa gazul dintr-un recipient și a-l evacua. Aceste pompe vacuum sunt robuste și pot produce viduri foarte ridicate, fiind folosite în aplicații care necesită un vid puternic și o evacuare rapidă a gazelor.

La Ehvac găsești unele dintre cele mai bune produse. Clienții noștri au parte de tot ce este mai calitativ și durabil. Proiectele tale de climatizare și ventilație vor fi un adevarat succes dacă apelezi la produsele Ehvac. Satisfacția clienților noștri este prioritatea noastră numărul 1!

Beneficiile pompelor vid

Produsele de acest fel oferă numeroase beneficii într-o varietate de domenii și aplicații. Iată câteva dintre aceste beneficii:

  • Crearea unui mediu controlat
  • Obținerea unor viduri ridicate
  • Versatilitate
  • Fiabilitate și durabilitate
  • Eficiență energetică

Astfel de produse permit eliminarea gazelor dintr-un spațiu închis, creând un mediu controlat în care pot fi efectuate diverse procese și experimente. Aceasta este crucială în domenii precum cercetarea științifică, producția industrială și industria spațială.

Unele tipuri de pompe de vid sunt capabile să producă viduri extrem de ridicate, ceea ce este esențial în aplicații precum fizica experimentală, tehnologia cuantică, producția de semiconductori și industria de înaltă tehnologie.

Există o varietate de tipuri de produse disponibile, fiecare având caracteristici și aplicații specifice. Această versatilitate permite utilizarea lor într-o gamă largă de domenii și aplicații. Pompele de vid sunt adesea construite pentru a rezista unor condiții extreme și pentru a funcționa în mod fiabil pe termen lung. Această fiabilitate și durabilitate le fac ideale pentru aplicații industriale și comerciale.

Cine poate cumpăra produse de acest tip

Aceste produse sunt utilizate într-o gamă variată de industrii și aplicații, iar cine trebuie să le cumpere depinde de nevoile și cerințele specifice ale fiecărei entități sau organizații. Printre cei care ar putea avea nevoie să achiziționeze pompe de vid se numără:

  1. Industria de producție și fabricație
  2. Cercetare științifică și dezvoltare
  3. Industria spațială și aeronautică
  4. Industria medicală

Companiile din industria de producție și fabricație, cum ar fi cele din industria alimentară, farmaceutică, chimică și electronică, pot avea nevoie de pompe de vid pentru diverse procese de producție, cum ar fi distilarea, evaporarea, încărcarea și descărcarea produselor și multe altele.

Universitățile, institutele de cercetare și laboratoarele științifice pot achiziționa pompe de vid pentru a efectua experimente și studii în domenii precum fizica, chimia, biologia, ingineria și multe altele. Acestea sunt esențiale pentru crearea unui mediu controlat în care să se desfășoare experimentele și să se obțină rezultate precise.

Cumpără de la Ehvac

Cumpărând de la EHVAC, ai garanția că vei primi produse de înaltă calitate, servicii excelente și suport clienți remarcabil. Ne angajăm să fim partenerul tău de încredere în toate nevoile tale de climatizare și ventilație. Satisfacția clienților noștri este întotdeauna prioritatea noastră numărul unu. Contactați-ne astăzi pentru a începe colaborarea și pentru a transforma proiectele tale. în realitate!