Afișez toate cele 6 rezultate

Teava cupru izolata de la Ehvac

Țevile de cupru izolate reprezintă o soluție ideala pentru instalațiile termice și sanitare datorită caracteristicilor lor termice remarcabile și rezistenței la difuzia oxigenului. Acestea sunt fabricate din materiale calitative.

Diametrul pentru teava cupru izolata variază în funcție de aplicație, iar un aspect important este grosimea izolației. Țevile de cupru izolate sunt ideale pentru diverse instalații, de la încălzire centrală până la alimentare cu apă caldă. Acestea sunt flexibile, rezistente la coroziune și oferă durabilitate pe termen lung.

Aceste produse sunt cunoscute pentru izolația lor eficientă, menținând temperatura constantă în sistem. Acest aspect este esențial pentru eficiența energetică și economisirea costurilor pe termen lung.

Teava cupru izolata – avantajele acestui produs

Tevile de cupru sunt utilizate pentru a aduce mai multe avantaje, mai ales în anumite contexte sau aplicații specifice. Iată câteva dintre avantajele tevilor de cupru izolate:

 • Rezistență la coroziune
 • Conductivitate termică ridicată
 • Izolație termică
 • Reducerea condensului
 • Protecție împotriva influențelor externe
 • Ușurință în instalare

Cuprul are o bună rezistență la coroziune, ceea ce face ca tevile să fie durabile și să aibă o durată lungă de viață. Izolarea adițională poate proteja încă și mai bine teava de influențe externe. În plus, acesta are o bună conductivitate termică, ceea ce înseamnă că încălzirea sau răcirea fluidelor în interiorul tevilor de cupru se realizează eficient.

Izolarea contribuie la menținerea temperaturii dorite, fiind utilă în cazul sistemelor de încălzire sau răcire. Adăugarea unei izolații externe la teava cupru izolata ajută la reducerea pierderilor de căldură sau la prevenirea înghețului în cazul unor temperaturi scăzute, oferind astfel eficiență energetică.

Cui sunt destinate aceste produse fabricate din cupru?

Astfel de produse sunt destinate diferitelor aplicații, iar alegerea lor depinde de nevoile specifice ale proiectului sau sistemului în care sunt utilizate. Iată pentru ce intrebuintare pot fi destinate tevile din cupru izolate:

 1. Instalatii de incalzire și răcire
 2. Sisteme de alimentare cu apă
 3. Sisteme de aer condiționat
 4. Sisteme de refrigerare
 5. Constructii

Acestea sunt adesea utilizate în sistemele de incalzire și răcire pentru a asigura o conductivitate termică eficientă și pentru a preveni pierderile de căldură. Cuprul este un material potrivit pentru tevile destinate alimentării cu apă potabilă datorită rezistenței sale la coroziune. Izolarea poate ajuta la menținerea temperaturii apei și la prevenirea formării condensului.

Asemenea produse mai sunt sunt potrivite pentru utilizare în sistemele de aer condiționat, unde este importantă gestionarea eficientă a temperaturii. În plus, datorită conductivității termice ridicate a cuprului, tevile izolate sunt potrivite pentru sistemele de refrigerare care necesită transfer eficient de căldură.

Alege Ehvac pentru soluții de calitate

Tevile din cupru oferite de Ehvac sunt fabricate conform celor mai înalte standarde de calitate și siguranță din industrie. Utilizarea cuprului ca material principal conferă acestor tevi rezistență remarcabilă la coroziune, asigurând o durabilitate de lungă durată și reducând la minimum riscul de defectare sau deteriorare în timp.

Izolarea aplicată asigură nu numai o conductivitate termică eficientă, ci și o protecție suplimentară împotriva condensului și a factorilor externi. Această caracteristică devine crucială în numeroase aplicații.

Sustenabilitate si durabilitate – valori dupa care ne ghidam

Ehvac se distinge și prin angajamentul său față de sustenabilitate. Acestea pot contribui la eficiența energetică a clădirilor și a sistemelor, reducând astfel amprenta de carbon și promovând practici prietenoase cu mediul.

Echipa Ehvac este formată din profesioniști cu experiență în domeniu, pregătiți să ofere consultanță specializată și soluții personalizate pentru nevoile variate ale clienților lor. O teava de cupru de la noi se va dovedi a fi foarte calitativa. Prin colaborarea cu Ehvac, clienții beneficiază doar de produse de înaltă calitate și durabile.

 • Teava cupru izolat aer conditionat 1/2″ (12.7 mm)
 • Teava cupru izolata aer conditionat 1/4″ (6.35 mm)
 • Izolatie aer conditionat 3/4″ (19.05 mm)
 • Teava cupru izolata aer conditionat 3/8″ (9.53 mm)

Comandă de la noi!

Ehvac se remarcă în peisajul industrial prin oferta unei game variate de tevi din cupru izolate, adaptate pentru o multitudine de aplicații. Fie că este vorba de proiecte rezidențiale, comerciale sau industriale, compania este dedicată să furnizeze soluții de înaltă calitate pentru cerințe diverse. Fabricate din cupru, produsele disponibile pe magazinul nostru online iti vor intrece asteptarile.

Prin angajamentul său față de durabilitate și performanță, Ehvac continuă să fie o alegere preferată pentru cei care caută tevi din cupru izolate de încredere. Într-o eră în care eficiența energetică și durabilitatea sunt priorități, Ehvac se impune ca un lider în furnizarea de soluții HVAC de calitate superioară. Tevile de cupru sunt exact ce ai nevoie pentru o calitate mai buna a vietii.