Afișez toate cele 13 rezultate

Niplu 1/4″

7.14lei
Niplu de 1/4 inch (toli), din alama, filetabil, cu filet de tip SAE. Acest niplu realizeaza conexiunea mecanica a 2

Niplu 3/8″

9.52lei
Niplu de 3/8 inch (toli), din alama, filetabil, cu filet de tip SAE. Acest niplu realizeaza conexiunea mecanica a 2

Niplu 5/8″

15.43lei
Niplu 5/8″ din alama pentru instalatii frigorifice ( ex. aer conditionat) Niplu de 5/8 inch (toli), din alama, filetabil, cu

Niplu redus 1/4″-1/2″

20.45lei

Niplu redus 1/4"-1/2", filetabil, cu filet de tip SAE.

Niplu redus 1/4″-3/8″

15.22lei

Niplu redus 1/4"-3/8", filetabil, cu filet de tip SAE.

Niplu redus 5/8″-3/8″

22.35lei

Niplu redus 5/8"-3/8", filetabil, cu filet de tip SAE.

Piulita 1/2″

6.55lei
Filet interior de tip SAE Diametru interior : filet 1/2 inch Diametru teava bercluita : 1/2 inch Interior conic pentru

Piulita 1/4″

2.98lei
Filet interior de tip SAE Diametru interior : filet 1/4 inch Diametru teava bercluita : 1/4 inch Interior conic pentru

Piulita 3/8″

4.76lei
Filet interior de tip SAE Diametru interior : filet 3/8 inch Diametru teava bercluita : 3/8 inch Interior conic pentru

Piulita 5/8″

10.12lei
Filet interior de tip SAE Diametru interior : filet 5/8 inch Diametru teava bercluita : 5/8 inch Interior conic pentru

Niplu

Niplurile de alamă sunt componente esențiale în domeniul instalațiilor și conexiunilor conductelor. Ele sunt utilizate într-o gamă largă de aplicații care implică transportul fluidelor și gazelor. Sunt realizate din alamă, un aliaj rezistent și durabil format din cupru și zinc. Aceste piese sunt preferate pentru proprietățile lor excelente de rezistență la coroziune și presiune. Un niplu este ideal pentru utilizarea în sistemele de apă, gaze sau alte lichide și gaze.

Unul dintre principalele avantaje ale niplurilor de alamă este adaptabilitatea lor la diferite medii și condiții de lucru. Acestea sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme. Aceste fitinguri cupru permit instalatorilor să selecteze niplurile potrivite pentru cerințele specifice ale fiecărui proiect. Fie că este vorba despre conducte de dimensiuni mari utilizate în sistemele industriale sau de conducte mai mici pentru aplicații rezidențiale, există produse de alamă potrivite pentru fiecare situație.

Niplu – care sunt caracteristicile lui

Aceste produse sunt componente esențiale în instalarea și conectarea conductelor de diferite tipuri, cum ar fi cele pentru apă, gaze sau alte lichide și gaze. Acestea prezintă o serie de caracteristici care le fac indispensabile în domeniul instalațiilor:

 • Materialul este durabil
 • Filetul exterior bun
 • Există diverse dimensiuni și forme
 • Etanșeitate
 • Un niplu este ușor de instalat

Majoritatea fitingurilor sunt realizate din alamă, un aliaj de cupru și zinc cunoscut pentru rezistența și durabilitatea sa. Acest material este capabil să reziste la coroziune și la presiunea mediilor în care sunt utilizate, asigurând o lungă durată de viață a instalației.

Una dintre caracteristicile distinctive ale unui niplu redus este filetul exterior. Acesta facilitează conexiunea niplurilor cu alte componente ale instalației, cum ar fi robinetele, conductele sau alte accesorii, asigurând o fixare sigură și etanșă între acestea.

Fitingurile sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme. Această diversitate permite instalatorilor să selecteze produsele potrivite pentru cerințele specifice ale fiecărui proiect de instalare. La Ehvac oferim fiting cupru și nipluri reduse de diverse dimensiuni, precum:

 1. 1/2″
 2. 1/4″
 3. 3/8″
 4. 5/8″
 5. 1/4″-1/2″
 6. 1/4″-3/8″
 7. 3/8″-1/2″

Cum alegi fitinguri cupru Ehvac potrivite pentru proiectul tău

Atunci când te afli în căutarea produselor potrivite pentru proiectul tău, există câteva aspecte esențiale pe care ar trebui să le iei în considerare. Astfel te poți asigura că selectezi componentele potrivite. Primul aspect important este diametrul niplului și tipul de filet necesar. Este crucial să corespunzi dimensiunile niplurilor cu cele ale conductelor și celorlalte componente ale instalației pentru a obține o conexiune sigură și etanșă.

În plus, este vital să iei în considerare presiunea și temperatura la care va fi supus sistemul tău de conducte. Fitingurile trebuie să fie capabile să reziste la aceste condiții pentru a asigura o funcționare optimă și sigură a instalației.

Consultarea specificațiilor tehnice ale produsului este un alt pas important în procesul de selecție a niplurilor de alamă. Aici vei găsi informații detaliate despre dimensiuni, materiale, capacitatea de presiune și temperatură, precum și alte caracteristici relevante ale niplurilor. Asigură-te că înțelegi aceste specificații și că alegi nipluri care să se potrivească cu cerințele și condițiile proiectului tău specific.

Cum se realizează instalarea

Instalarea niplurilor de alamă poate varia în funcție de tipul de proiect și de cerințele specifice ale acestuia. În general, începe prin pregătirea și curățarea suprafeței conductelor pentru a asigura o conexiune sigură. Apoi, aplică un agent de etanșare pe filetul exterior al niplului și strânge bine niplul în conductă folosind instrumentele adecvate. Asigură-te că urmezi instrucțiunile producătorului și că respecți normele de siguranță în timpul instalării pentru rezultate optime.

Aceste produse oferă numeroase avantaje în fața altor materiale, inclusiv rezistență la coroziune, durabilitate și ușurință în instalare. De asemenea, alama este un material reciclabil, ceea ce face niplurile de alamă o opțiune ecologică pentru proiectele de instalare. În plus, niplurile de alamă sunt disponibile la prețuri accesibile, ceea ce le face o alegere economică pentru instalatori și proprietari de locuințe deopotrivă.

Cumpără calitatea Ehvac

La Ehvac oferim doar produse calitative și durabile care să te ajute în proiectele tale. Avem diverse fitinguri din alamă din care poți alege.