Afișez toate cele 10 rezultate

Anemostat circular D250

109.48lei
Difuzor circular pentru tavane, conceput pentru aer conditionat sau ventilatie. Sunt capabile de o rata mare de aspiratie si au

Anemostat circular D300

141.01lei
Difuzor circular pentru tavane, conceput pentru aer conditionat sau ventilatie. Sunt capabile de o rata mare de aspiratie si au

Anemostat circular D350

184.63lei
Difuzor circular pentru tavane, conceput pentru aer conditionat sau ventilatie. Sunt capabile de o rata mare de aspiratie si au

Anemostat circular D400

250.89lei
Difuzor circular pentru tavane, conceput pentru aer conditionat sau ventilatie. Sunt capabile de o rata mare de aspiratie si au

Anemostat patrat 370/225 de tavan

100.40lei

Difuzor patrat din aluminiu extrudat, alb RAL 9016 finisaj standard

Anemostat patrat 445/300 de tavan

134.29lei

Difuzor patrat din aluminiu extrudat, alb RAL 9016 finisaj standard

Anemostat patrat 520/375 de tavan

165.11lei

Difuzor patrat din aluminiu extrudat, alb RAL 9016 finisaj standard

Anemostate 

În domeniul ingineriei și al sistemelor de ventilație, anemostatele reprezintă componente esențiale, jucând un rol crucial în asigurarea unui mediu confortabil și sănătos în spațiile închise. Aceste dispozitive, deși pot părea simple la prima vedere, au o complexitate și o importanță semnificativă în eficiența sistemelor de climatizare.

Aceste anemostate sunt dispozitive proiectate pentru a măsura și regla volumul de aer care circulă prin conductele unui sistem de ventilație. Acestea sunt instalate în mod strategic în diferite puncte ale rețelei de conducte pentru a controla viteza și direcția fluxului de aer.

Principala lor funcție constă în asigurarea unei distribuții uniforme a aerului în interiorul spațiilor, ceea ce contribuie la un climat interior confortabil și eficient energetic.

Măsurarea vitezei aerului prin anemostate

Aceste dispozitive sunt echipate cu senzori specializați pentru măsurarea vitezei aerului. Acești senzori pot fi de tip mecanic sau electronic, furnizând informații precise despre cantitatea de aer care trece prin anemostat într-un anumit interval de timp.

Pe lângă funcția de măsurare, acestea permit și reglarea debitului de aer. Acest lucru se realizează prin intermediul aripilor ajustabile sau a plăcilor de control, care pot fi manipulate pentru a modifica deschiderea acestuia și, implicit, cantitatea de aer care poate trece prin el.

Acestea sunt concepute pentru a ghida fluxul de aer într-o anumită direcție. Acest aspect este esențial în sistemele de ventilație, unde este important să se asigure o distribuție uniformă a aerului într-un spațiu, evitând zonele de stagnare sau de perturbare a fluxului.

Care sunt avantajelor acestor dispozitive

Aceste produse oferă o serie de avantaje semnificative în cadrul sistemelor de ventilatie și climatizare, contribuind la eficiența și confortul general al mediului interior. Iată câteva dintre principalele avantaje ale anemostatelor:

 • Reglarea precisă a debitului de aer
 • Distribuția uniformă a aerului
 • Eficiența energetică
 • Confortul utilizatorilor
 • Adaptabilitate la diferite aplicații
 • Prelungirea duratei de viață a echipamentelor

Anemostatele permit ajustarea volumului de aer care circulă prin conducte, oferind posibilitatea de a regla fluxul în funcție de cerințele specifice ale spațiului sau de condițiile de mediu. Acest control precis contribuie la eficiența energetică și la confortul utilizatorilor.

Prin controlul direcției și vitezei de evacuare a aerului, ele contribuie la asigurarea unei distribuții uniforme a aerului în interiorul spațiilor. Aceasta elimină zonele de stagnare sau de perturbare a fluxului de aer și contribuie la menținerea unui climat interior constant și confortabil.

Evacuarea aerului este importantă si astfel de dispozitive joacă un rol crucial în reducerea consumului de energie al sistemelor HVAC prin reglarea și menținerea optimă a volumului de aer furnizat. Aceste dispozitive ajută la evitarea supra-alimentării sau sub-alimentării cu aer, contribuind astfel la economisirea energiei și la reducerea costurilor asociate.

Produsele Ehvac – calitate de top

Cu o experiență solidă în domeniul ventilației și climatizării, Ehvac a fost înființată cu misiunea de a furniza soluții inovatoare și fiabile pentru nevoile variate ale clienților săi. Ne remarcăm prin abordarea cu seriozitate a fiecărui produs pe care îl punem spre vânzare. Din categoria anemostatelor, iată câteva dintre produsele noastre:

 1. Anemostat circular D160
 2. Anemostat circular D200
 3. Anemostat circular D300
 4. Anemostat patrat 370/225 de tavan
 5. Anemostat patrat 445/300 de tavan
 6. Anemostat patrat 520/375 de tavan

Produsele Ehvac se evidențiază prin design-ul lor inovator, care maximizează eficiența și reduce pierderile de presiune. Acest aspect este crucial pentru sistemele de ventilație, contribuind la economisirea energiei și la optimizarea performanței.

Cu funcții avansate de reglare a debitului de aer, anemostatele Ehvac permit utilizatorilor să ajusteze fluxul de aer în funcție de cerințe specifice. Acest control precis contribuie la crearea unui mediu interior confortabil și eficient energetic.

Ehvac pune accentul pe durabilitatea și fiabilitatea produselor sale. Materialele de calitate și procesele de fabricație avansate asigură o performanță consistentă pe termen lung, reducând costurile de întreținere și înlocuire.

Rămânem un partener de încredere în domeniul ventilației

Ehvac se impune ca un lider incontestabil în furnizarea de anemostate de calitate pentru sistemele de ventilație și climatizare. Cu angajamentul față de inovație, durabilitate și satisfacția clienților, compania a creat un standard înalt în industrie. Datorită produselor sale inovatoare și a serviciilor excelente, rămânem un partener de încredere pentru toți cei care caută soluții superioare în domeniul ventilației.