Afișez toate cele 5 rezultate

Solutie acoperire pori Extrem ultra

123.40lei
Extrem Ultra 6ml trateaza sistemele A/C localizand scurgerile de gaz si refrigerant si le sigileaza permanent, fara a reactiona la umiditate si oxigen.

Spray Cleaner Foam 400ml

45.20lei
Spray spuma igenizant pentru auto si echipamente de ventilatie 400ml

Spray Foam IG

43.05lei
Detergent spuma pentru aparate de aer conditionat 500ml

Curatare aer conditionat        

Când vine vorba de confortul în interiorul locuinței sau mașinii tale, aparatul de aer condiționat joacă un rol esențial. Cu toate acestea, pentru a te bucura de o performanță optimă și pentru a evita problemele costisitoare, curățarea regulată si igienizarea aparatului de AC sunt cruciale.

Curatare aer conditionat aduce o serie de beneficii semnificative. În primul rând, filtrele de aer, care sunt esențiale pentru reținerea particulelor de praf și alergeni, se pot bloca în timp.

Curățarea lor periodică permite circulația neîngrădită a aerului, îmbunătățind calitatea aerului pe care îl respiri. Acest aspect este crucial pentru cei cu afecțiuni respiratorii, precum astmul sau alergiile. Alege Ehvac pentru igienizarea Ac-ului tău! Alege curatare si igienizare cu produsele noastre pentru aparat de aer conditionat.

Avantaje curatare aer conditionat

Curățarea regulată a aparatului de aer condiționat aduce numeroase avantaje care afectează atât performanța tehnică a aparatului, cât și calitatea mediului în care este utilizat. Iată câteva dintre avantajele majore ale curățării periodice a aparatului de AC:

 • eficiență energetică crescută
 • prelungirea duratei de viață a aparatului
 • calitatea aerului îmbunătățită
 • prevenirea mirosurilor neplăcute
 • eficiență mai mare în răcire și încălzire
 • economie financiară pe termen lung
 • confort și performanță optime

Un aparat de aer condiționat curat și bine întreținut cu spray curatat ac funcționează mai eficient, consumând mai puțină energie pentru a oferi aceeași performanță. Astfel, costurile cu energie pot fi reduse semnificativ.

Curățarea filtrelor și a componentelor interne previne supraîncălzirea aparatului și reduce riscul de daune. Aceasta contribuie la prelungirea duratei de viață a aparatului de aer condiționat, economisind bani înlocuirea prematură a echipamentului.

Spray Cleaner Foam 400ml – Beneficiile acestui produs   

Beneficiu Descriere
Dezodorizează și Curăță Acest spray de aer conditionat si auto oferă o soluție dublă, dezodorizând și curățând simultan. Această funcționalitate duală este utilă pentru a asigura un ambient proaspăt și curat.
Igienizare Durabilă Produsul este conceput pentru a oferi o acțiune igienizantă de durată. Acest aspect este esențial pentru menținerea unui mediu sănătos, în special în cazul sistemelor de ventilație și aer condiționat.
Parfum Plăcut Redă un parfum plăcut mediului și suprafețelor. Această caracteristică adaugă o notă de prospețime și curățenie mediului în care este utilizat.
Testat Conform Standardelor Produsul este testat conform metodei prevăzute de SR EN 1040:2006, ceea ce indică o certitudine în ceea ce privește eficacitatea sa igienizantă.

Produsul nostru este recomandat pentru curatare si igienizare a filtrelor instalațiilor de aer condiționat, inclusiv cele auto. Acest aspect este esențial pentru menținerea eficienței sistemelor de ventilație. Furtunul atașat facilitează utilizarea în locuri mai puțin accesibile, ceea ce face produsul versatil și practic.

Spray Cleaner Foam 400ml este un produs eficient, oferind beneficii precum acțiunea 2 în 1, igienizarea de durată, și ușurința în utilizare în locuri greu accesibile. Având în vedere domeniul său de aplicare, în special în igienizarea filtrelor instalațiilor de aer condiționat, acest produs ar putea să contribuie semnificativ la menținerea unui mediu curat și sănătos.

Este important ca utilizatorii să respecte măsurile de precauție indicate pentru a asigura utilizarea sigură a produsului.

De ce este nevoie de calitate bună a aerului

Calitatea bună a aerului este esențială pentru menținerea sănătății umane și a mediului înconjurător. Există mai multe motive fundamentale pentru care este crucial să avem un aer curat și sănătos:

 1. sănătate respiratorie
 2. prevenirea bolilor respiratorii
 3. impactul asupra copiilor și persoanelor în vârstă
 4. calitatea vieții și confortul zilnic

Un aer curat este esențial pentru sănătatea sistemului respirator. Particulele de praf, polenul, bacteriile și alte alergeni pot afecta negativ plămânii și pot agrava afecțiunile respiratorii existente, cum ar fi astmul sau bronșita.

ACcontaminat poate contribui la apariția și răspândirea bolilor respiratorii, inclusiv infecțiile pulmonare. Eliminarea poluării din aer poate reduce riscul de infecții respiratorii și îmbunătăți rezistența organismului la agenți patogeni.

În plus, un aer curat oferit de o igienizare aer conditionat îmbunătățește calitatea vieții și contribuie la confortul zilnic. Oamenii se simt mai bine și au o stare de bine mai mare într-un mediu în care aerul este curat și lipsit de poluare.

Cumpără de la Ehvac produse igienizare AC

Curățarea regulată a aparatului de aer condiționat cu produse Ehvac este crucială pentru menținerea sănătății sistemului respirator, prevenirea bolilor respiratorii, și susținerea sistemului cardiovascular. Calitatea aerului interior este strâns legată de bunăstarea noastră și, în special, de sănătatea copiilor și a persoanelor în vârstă, care sunt mai vulnerabile la efectele negative ale poluării.

Igienizarea aerului conditionat este extrem de importanta. Cumpără de la Ehvac spray pentru curatarea aparatului de aer conditionat si scapa de aerul inchis si mirosuri neplacute. Daca ai grijă de aparatele tale cu solutii speciale de la Ehvac acestea nu vor mai avea nevoie de reparatii.