Afișez toate cele 12 rezultate

Ventilator de tubulatura Ruck R315L

925.59lei
Ventilator in linie intr-o carcasa metalica rotunda cu motor EC si controler incorporat. Carcasa metalica rotunda , cu palete curbate

Ventilator de tubulatura Ruck RS100L

485.30lei
Ventilator in linie intr-o carcasa metalica rotunda cu motor EC si controler incorporat. Carcasa metalica rotunda , cu palete curbate

Ventilator de tubulatura Ruck RS125L

485.30lei
Ventilator in linie intr-o carcasa metalica rotunda cu motor EC si controler incorporat. Carcasa metalica rotunda , cu palete curbate

Ventilator de tubulatura Ruck RS200L

783.21lei
Ventilator in linie intr-o carcasa metalica rotunda cu motor EC si controler incorporat. Carcasa metalica rotunda , cu palete curbate

Ventilator de tubulatura Ruck RS250L

881.22lei
Ventilator in linie intr-o carcasa metalica rotunda cu motor EC si controler incorporat. Carcasa metalica rotunda , cu palete curbate

Ventilator in line de tubulatura D100

207.66lei
Ventilator de evacuare/introducere aer, folosit pe tubulatura circulara, cu carcasa PVC – dimensiune racord –  100mm – debit maxim :

Ventilator in line de tubulatura D125

223.70lei
Ventilator de evacuare/introducere aer, folosit pe tubulatura circulara, cu carcasa PVC – dimensiune racord –  125mm – debit maxim :

Ventilator in line de tubulatura D160

579.50lei
Ventilator de evacuare/introducere aer, folosit pe tubulatura circulara, cu carcasa PVC – dimensiune racord –  160mm – debit maxim :

Ventilator in line de tubulatura D200

754.30lei
Ventilator de evacuare/introducere aer, folosit pe tubulatura circulara, cu carcasa PVC – dimensiune racord –  200mm – debit maxim :

Ventilator in line de tubulatura D250

1,280.10lei
Ventilator de evacuare/introducere aer, folosit pe tubulatura circulara, cu carcasa PVC – dimensiune racord –  250mm – debit maxim :

Ventilator in line de tubulatura D315

1,516.30lei
Ventilator de evacuare/introducere aer, folosit pe tubulatura circulara, cu carcasa PVC – dimensiune racord –  315mm – debit maxim :

Ventilator tubulatura

Instalarea ventilatoarelor de tubulatură poate reprezenta o soluție eficientă pentru îmbunătățirea calității aerului în locuințele sau spațiile comerciale. Aceste dispozitive sunt concepute pentru a asigura o circulație optimă a aerului prin intermediul conductelor și tubulaturii, având un impact semnificativ asupra confortului și sănătății mediului interior.

Unul dintre principalele avantaje la ventilator tubulatura constă în capacitatea lor de a evacua aerul viciat și de a introduce aer proaspăt în interiorul clădirii. Prin intermediul unor conducte și tubulaturi strategic plasate, aceste dispozitive pot asigura o distribuție uniformă a aerului în toate camerele. Ele contribuie la eliminarea mirosurilor neplăcute și a substanțelor toxice din aer.

Ventilator tubulatura – de ce este necesar acest tip de produs

Aceste produse sunt necesare din mai multe motive importante legate de calitatea aerului și confortul în interiorul locuințelor sau spațiilor comerciale:

  • Circulație optimă a aerului
  • Eliminarea aerului viciat și introducerea aerului proaspăt
  • Reducerea umidității și a mucegaiului
  • Eficiență energetică

Aceste obiecte sunt proiectate pentru a asigura o circulație adecvată a aerului prin intermediul conductelor și tubulaturii. Astfel, acestea contribuie la distribuirea uniformă a aerului în toate camerele, eliminând zonele cu aer stagnat și asigurând un mediu confortabil și sănătos.

Prin intermediul unui ventilator tubulatura, aerul viciat și poluat este evacuat din interiorul clădirii, în timp ce aerul proaspăt este introdus în mod constant. Acest proces ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute, a substanțelor toxice și a particulelor nocive din aer, contribuind la îmbunătățirea calității aerului și la crearea unui mediu mai sănătos.

Prin asigurarea unei circulații adecvate a aerului, ele contribuie la reducerea acumulării de umiditate în interiorul clădirii. Acest lucru poate preveni formarea mucegaiului și a ciupercilor. Ele pot avea efecte adverse asupra sănătății respiratorii și pot deteriora structura clădirii.

Cum se instalează și se întrețin aceste produse

Înainte de instalare, este important să se efectueze o planificare și proiectare adecvată a sistemului de ventilare. Acest lucru implică determinarea locației optime pentru amplasarea ventilatoarelor de tubulatură, precum și dimensionarea corectă a conductelor pentru a asigura o distribuție eficientă a aerului.

Ventilatorul trebuie montat într-o poziție care să faciliteze evacuarea aerului viciat și introducerea aerului proaspăt. Acesta poate fi montat pe perete sau pe tavan, în funcție de configurația clădirii și de necesități.

Pentru a menține o funcționare optimă, ventilatoarele trebuie curățate periodic pentru a îndepărta praful, murdăria și alte reziduuri care se pot acumula pe paletele sau în conducte. Asigurați-vă că opriți alimentarea electrică înainte de a curăța.

De ce să cumperi produse calitative Ehvac

Există mai multe motive pentru care ar trebui să iei în considerare achiziționarea produselor de calitate:

  1. Durabilitate și fiabilitate
  2. Performanță
  3. Sănătate și siguranță
  4. Economie pe termen lung
  5. Satisfacția utilizatorului

Produsele calitative sunt de obicei fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt supuse unor standarde ridicate de producție, ceea ce le conferă o durabilitate și fiabilitate superioare în comparație cu produsele necalitative. Alegând produse calitative, vei putea să te bazezi pe acestea pentru o perioadă mai lungă de timp și să eviți cheltuielile suplimentare asociate cu reparațiile sau înlocuirea frecventă.

Produsele bune sunt proiectate și fabricate pentru a oferi performanțe superioare în comparație cu produsele necalitative. Ele sunt de obicei mai eficiente și mai precise în îndeplinirea funcțiilor lor, ceea ce poate duce la rezultate mai bune și la o experiență generală mai satisfăcătoare pentru utilizator.

Deși produsele calitative pot fi inițial mai costisitoare decât cele necalitative, investiția într-un produs de calitate poate fi mai avantajoasă pe termen lung. Produsele calitative necesită în general mai puțină întreținere și reparare și au o durată de viață mai lungă, ceea ce poate duce la economii semnificative pe termen lung.

Cumpără de la Ehvac

Aceste produse reprezintă o soluție eficientă și practică pentru asigurarea unei ventilații adecvate în diferite tipuri de spații. Prin alegerea și instalarea corectă a unui ventilator potrivit, puteți contribui la creșterea confortului și calității aerului din locuința sau spațiul dvs. comercial.

Produsele calitative de la Ehvac oferă de obicei o experiență mai plăcută și mai satisfăcătoare pentru utilizator, deoarece se bazează pe un design și o inginerie atentă, care iau în considerare nevoile și preferințele utilizatorilor. Alegând produse calitative, vei putea să te bucuri de o experiență mai pozitivă și mai satisfăcătoare în utilizarea lor.