Afișez toate cele 4 rezultate

Recuperator agent frigorific reco 250 AITCOOL

2,491.50lei
Recuperator freon aer conditionat Reco250 AITCOOL pentru freoni de tip CFC, HFC, HCFC Specificatii tehnice recuperator freon Reco250: – recuperatorul

Recuperator agent frigorific reco 250NS R32 AITCOOL

3,673.55lei
Recuperator freon Reco250NS-R32 pentru freoni de tip CFC, HFC, HCFC Specificatii tehnice recuperator freon Reco250NS-R32: – recuperatorul de freon Reco250NS-R32 este compatibil

Recuperator agent frigorific reco 520 AITCOOL

4,198.32lei
Recuperator freon Reco520 pentru freoni de tip CFC, HFC, HCFC Specificatii tehnice recuperator freon Reco520: – recuperatorul de freon Reco520

Recuperator freon

Freonul este un element esențial în sistemele de refrigerare și aer condiționat. Este, de asemenea, și unul dintre cei mai mari poluanți ai mediului înconjurător. Recuperarea adecvată a freonului este crucială nu doar pentru protejarea echipamentelor de frig,. Este importantă și pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător.

Un produs precum recuperator freon este esențial. Freonul este un gaz refrigerant utilizat în mod obișnuit în astfel de sisteme pentru a transfera căldura din interiorul unei zone către exterior. Astfel, facilitând procesul de răcire sau de încălzire. Produsele Ehvac sunt aici pentru a oferi soluții eficiente pentru recuperarea acestui gaz.

Cum funcționează un recuperator freon

Un produs de acest fel reprezintă un element esențial în domeniul sistemelor de refrigerare și aer condiționat. Acesta are rolul de a gestiona cu eficiență substanțele chimice utilizate în aceste sisteme. Fiind conceput special pentru a extrage și recupera freonul, acest dispozitiv asigură o manipulare sigură și responsabilă a acestui gaz refrigerant. Altfel ar putea afecta negativ mediul înconjurător și sănătatea umană.

Un recuperator freon, printr-un proces de aspirare și comprimare, adună gazul din sistemul de refrigerare sau aer condiționat. Îl împinge apoi într-un container sigur pentru stocare sau pentru a fi supus unui proces ulterior de reciclare și refolosire.

Acest proces este esențial pentru menținerea integrității mediului înconjurător. De ce? Pentru că freonul și alte gaze refrigerante pot avea un impact semnificativ asupra stratului de ozon și asupra schimbărilor climatice.

Care sunt beneficiile?

Recuperator freon din sistemele de refrigerare și aer condiționat aduce numeroase beneficii, printre care se numără:

  • Protecția mediului înconjurător
  • Conformitatea cu reglementările și standardele de mediu
  • Economia de resurse
  • Reducerea costurilor operaționale
  • Siguranța și sănătatea lucrătorilor

Gazele refrigerante pot contribui la distrugerea stratului de ozon și la încălzirea globală atunci când sunt eliberate în atmosferă. Recuperarea freonului ajută la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și la protejarea mediului înconjurător.

Multe țări au implementat legi și reglementări stricte privind manipularea și eliminarea corectă a gazelor refrigerante. Recuperarea freonului ajută la respectarea acestor reglementări și la evitarea amenzilor și penalizărilor.

Recuperarea și reciclarea acestuia permit refolosirea acestuia în alte sisteme de refrigerare sau aer condiționat. Astfel, se reduce nevoia de producere de noi gaze, economisind resurse naturale și energie necesare fabricației.

Manipularea freonului poate fi periculoasă pentru lucrători dacă nu sunt luate măsuri de precauție adecvate. Recuperarea axestuia într-un mod controlat și sigur ajută la protejarea sănătății lucrătorilor și la reducerea riscurilor asociate cu expunerea la substanțe chimice nocive.

Cum să alegi cel mai potrivit produs?

Este important să alegi un produs care poate gestiona cantitatea de freon din sistemele pe care le întreții sau le repari în mod obișnuit. Asigură-te că capacitatea de recuperare a dispozitivului este compatibilă cu nevoile tale specifice.

Optează pentru un recuperator care este proiectat pentru a economisi energie și pentru a funcționa eficient. Acest lucru poate reduce costurile de operare pe termen lung și poate contribui la un impact mai mic asupra mediului înconjurător.

În funcție de locația și de tipul lucrărilor pe care le desfășori, poți lua în considerare portabilitatea și dimensiunea produsului. Pentru lucrările de teren sau cele care necesită deplasarea frecventă a echipamentului, un produs mai mic și mai ușor poate fi mai practic.

Asigură-te că alegi un produs de înaltă calitate, fabricat de un producător de încredere, pentru a te asigura că este durabil și fiabil în utilizare.

De ce să cumperi de la Ehvac?

Compania noastră se specializează în produse pentru ventilație și climatizare. Oferim produse durabile și rezistente care depășesc așteptările clienților noștri. Când vine vorba de climatizare și ventilație este important să te asiguri că alegi calitate net superioară. Noi ți-o putem oferi!

În plus, oferim o varietate de produse precum:

  1. Recuperator agent frigorific reco 250 AITCOOL
  2. Recuperator agent frigorific reco 250NS R32 AITCOOL
  3. Recuperator agent frigorific reco 520 AITCOOL
  4. Recuperator agent frigorific reco 520NS R32 AITCOOL

Alege Ehvac, alege calitatea!

Ai grijă de mediul în care te afli și investește în produse bune. La Ehvac credem că este esențial să fim conectați cu clienții noștri. De aceea, suntem ușor de contactat, în cazul în care ai nevoie de sfaturile unor profesioniști. Îți răspundem la întrebări cât mai repede posibil.

Cu Ehvac te asiguri că tot ceea ce cumperi este de calitate și durabil. Profesionalismul și experiența sunt două calități pe care le avem și cu care ne mândrim! Dacă vrei să ai parte de calitate, alege Ehvac!