Afișez toate cele 5 rezultate

Indoitor teava tip arc 1/2”

19.02lei
Indoitor teava tip arc 1/2” Material : otel Se foloseste la indoirea tevilor de cupru moale

Indoitor teava tip arc 1/4”

16.42lei
Indoitor teava tip arc 1/4” Material : otel Se foloseste la indoirea tevilor de cupru moale

Indoitor teava tip arc 3/8”

17.09lei
Indoitor teava tip arc 3/8” Material : otel Se foloseste la indoirea tevilor de cupru moale

Indoitor teava tip arc 5/8”

24.00lei
Indoitor teava tip arc 5/8” Material : otel Se foloseste la indoirea tevilor de cupru moale

Dispozitiv indoit teava

Într-o lume în continuă evoluție tehnologică, dispozitivele care îndoaie țevile reprezintă un pilon esențial în industria prelucrării metalelor. De la construcții la industria auto și aerospace, aceste dispozitive au revoluționat modul în care folosim materialele metalice.

Industria prelucrării metalelor a fost profund transformată de apariția și evoluția produsului numit dispozitiv indoit teava. Acestea sunt utilizate pentru a da formă și structură materialelor metalice. Poate fi vorba de conducte pentru sisteme de alimentare cu apă sau gaze, cadre pentru clădiri sau chiar componente critice în vehiculele auto și aeronavele moderne. Capacitatea de a îndoi țevile cu precizie și eficiență a deschis noi orizonturi în designul și construcția acestor structuri.

 

Dispozitiv indoit teava: Componente și funcționalitate

Structura de bază a unui astfel de produs este esențială pentru procesul de prelucrare a materialelor metalice și pentru obținerea formelor și unghiurilor dorite. Acesta constă într-un sistem de prindere pentru indoitor teava de prelucrat și un mecanism de îndoire controlat.

Sistemul de prindere este proiectat pentru a susține și fixa țeava în poziția corectă în timpul procesului de îndoire. Acesta trebuie să ofere o stabilitate adecvată pentru a evita alunecarea sau deplasarea în timpul aplicării forței de îndoire. În funcție de dimensiunile și forme țevii, sistemul de prindere poate fi adaptat pentru a asigura un contact sigur și uniform.

Mecanismul de îndoire este inima unui dispozitiv indoit teava și este responsabil pentru aplicarea forței necesare pentru a îndoi teava în unghiurile și formele dorite. Acest mecanism poate fi controlat manual de către operator sau poate fi automatizat, în funcție de gradul de precizie și eficiență necesare în procesul de producție. La Ehvac găsești numeroase produse de tip indoitor teava:

 • produs tip arc 1/2”
 • produs tip arc 1/4”
 • produs tip arc 3/8”
 • produs tip arc 5/8”
 • Set indoitor cupru

Aplicații în diverse industrii

Un dispozitiv de indoit tevi poate fi folosit într-o varietate de industrii care implică manipularea conductelor și a conductelor. Acestea includ:

 • Industria Petrolului și a Gazului
 • Industria de Construcții
 • Industria Navală
 • Industria Alimentară și Farmaceutică

De la construcții la industria petrolieră și auto, dispozitivele de îndoit sunt omniprezente într-o varietate impresionantă de industrii. Ele joacă un rol vital în fabricarea structurilor metalice, conductelor și tuburilor, precum și a componentelor auto și aerospace. Oferă o versatilitate și precizie esențiale pentru realizarea unor proiecte de succes.

Presa indoit teava - Care sunt beneficiile acestui produs

Utilizarea dispozitivelor de îndoit țevi aduce o serie de beneficii în diverse industrii și aplicații. Iată câteva dintre aceste beneficii:

 1. Flexibilitate în Design: Dispozitivele de îndoit țevi permit curbe complexe și personalizate în funcție de cerințele specifice ale proiectului, oferind astfel flexibilitate în designul sistemelor.
 2. Economie de Spațiu: Curbele realizate cu produsele  de îndoit țevi pot reduce necesitatea de a folosi conexiuni și coturi pre-fabricate, economisind spațiu și simplificând instalarea.
 3. Eficiență în Utilizarea Materialelor: Curbele precise și personalizate minimizează pierderile de material și reduc cantitatea de deșeuri produse în timpul procesului de fabricație.
 4. Îmbunătățirea Fluxului de Lucru: Utilizarea produselor de îndoit poate îmbunătăți fluxul de lucru și reduce timpul necesar pentru a finaliza proiectele, contribuind astfel la creșterea eficienței și a productivității.
 5. Reducerea Costurilor de Fabricație: Prin eliminarea necesității de a achiziționa coturi și conexiuni pre-fabricate și prin reducerea pierderilor de material, utilizarea produselor de îndoit poate contribui la reducerea costurilor totale de fabricație.

Cumpără produse de la Ehvac

Ehvac este o companie profesionistă și sunt mai multe motive pentru care ar trebui sa cumperi de la o firmă profesionistă. Companiile ca a noastră adună în general o echipă de specialiști și experți în domeniul lor de activitate. Acești profesioniști aduc cunoștințe și experiență care pot fi valoroase în alegerea, utilizarea și întreținerea produselor.

Companiile profesioniste sunt adesea preocupate de reputația lor și de calitatea produselor lor. Ele investesc în cercetare și dezvoltare pentru a asigura că produsele lor sunt conforme cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Cu o experiență îndelungată și o pasiune inegalabilă pentru excelență, Ehvac a devenit un punct de referință în industrie, redefinind standardele prin inovație continuă și angajament față de calitate.

O investiție strategică

Dispozitivul de îndoit țevi oferit de Ehvac nu este doar o unealtă, ci o investiție strategică în succesul și creșterea afacerii dumneavoastră. Cu tehnologia sa avansată, performanța excepțională și suportul complet al echipei profesioniste, acest produs reprezintă cheia către eficiență, productivitate și inovație în industria prelucrării metalelor.