Termeni si Conditii

1.Identificarea comerciantului on-line
Site-ul www.ehvac.ro este proprietatea S.C. Aluplast System S.R.L. cu sediul social in Str. Teilor nr. 47B, Floresti, jud Cluj Napoca, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J12/462/2004, Cod Unic de Inregistrare RO16125213

2.Despre www.ehvac.ro
www.ehvac.ro este un serviciu de comert electronic / comert on-line / prin internet. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite pe site sau prin telefon.

3.Dreptul de proprietate intelectuala si drepturile de autor (COPYRIGHT)
3.1. Continutul si designul www.ehvac.ro incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, apartin societatii si/sau colaboratorilor sai si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
3.2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de www.ehvac.ro , includerea oricarui continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al ehvac.ro asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris expres al www.ehvac.ro.
3.3 In cazul in care Vanzatorul confera Clientului / Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul / Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite. In cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Vanzatorului pentru respectivul Client / Utilizator sau oricare alt tert care obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
3.4 Pentru orice sesizare legata de drepturile de autor va rugam sa ne contactati la adresa : contact@ehvac.ro

4.Inregistrarea ca utilizator
Site-ul www.ehvac.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletter-ului www.ehvac.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati cont de utilizator pe site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea Termenilor si conditiilor de utlizare a www.ehvac.ro si a Politicii de confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si SC Aluplast System SRL Intrucat prevederile Termenilor si conditiilor de utilizare pot fi modificate, va rugam sa le cititi periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.ehvac.ro. Daca folositi acest site sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate in contul dvs. de utilizator. Ne rezervam dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat.

5.Prezentarea ofertei
SC Aluplast System SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.ehvac.ro , fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.ehvac.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Anumite fotografii de pe site-ul www.ehvac.ro sunt cu titlu de prezentare si pot exista diferente intre acestea si produs.

6.Politica preturilor
SC Aluplast System SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru www.ehvac.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si sunt insotite de factura fiscala in momentul livrarii. Disponibilitatea produselor prezentata pe site-ul nostru se actualizeaza in timp real, insa exista posibilitatea sa intervina erori ale softului sau modificari în ceea ce priveste disponibilitatea produselor la furnizor, de aceea ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile problematice. Vom incerca intotdeauna solutionarea acestor situatii in mod amiabil si benefic pentru clientii nostri. In ciuda eforturilor noastre, avand in vedere numarul mare de produse existente pe site, unele produse pot avea preturi incorecte, afisate in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera ca pret final, pretul acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari. Disponibilitatea este afisata in timp real. Disponibilitatea se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.

7.Comanda
Cumparatorul poate efectua comenzi prin adaugarea produsului/lor in cosul de cumparaturi urmand apoi pasii in care va selecta modalitatea de plata si va introduce detaliile de contact si de livrare. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi in lipsa finalizarii comenzii nu atrage dupa sine inregistratrarea unei comenzi si implicit nici rezervarea automata a produsului. Dupa finalizare, detaliile comenzii se pot verifica atat in atasamentul mesajului de confirmare cat si in sectiunea istoric comenzi din contul de utilizator de pe site-ul nostru. Prin finalizarea comenzii cumparatorul agreaza ca toate datele furnizate, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate. Pentru ca livrarea sa se efectueze in cele mai bune conditii, atunci cand completati datele beneficiarului asigurati-va ca acestea sunt complete si corecte. In cazul in care nu ne puteti furniza adresa completa sau numele complet, va rugam sa ne anuntati telefonic sau prin email. Nu ne asumam raspunderea pentru livrarile intarziate cauzate de lipsa datelor complete.

8.Procesarea comenzilor
Dupa inregistrarea comenzii, veti primi prin e-mail un raspuns automat de confirmare. Comenziile primite pana in ora 16:00, sunt de regula procesate in aceeasi zi sau in urmatoarea zi lucratoare daca depaseste ora 16:00.Produsele sunt livrate in termen de 1-2 zile lucratoare. Cu toate ca 90% din produse sunt permanent in stoc, in mod exceptional, termenul de livrare se poate prelungi.

9.Modalitati de plata
1. Ramburs (numerar sau cont colector) – Pentru expeditiile prin curierat rapid dupa confirmarea disponibilitatii produselor.
2. Ordin de plata – In cazul in care ati optat pentru plata prin virament bancar, veti primi prin email o factura proforma, iar produsele vor fi livrate dupa confirmarea efectuarii tranzactiei bancare
3. Cash / Card bancar- Plata se va face in lei, integral, la ridicarea produselor de la punctul de lucru al firmei SC.Aluplast System SRL

10.Livrare
ehvac.ro expediaza comenzile dumneavoastra atat prin intermediul masinilor proprii (in judetul Cluj-Napoca) cat si prin intermediul firmelor de curierat din Romania. Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania in termen de 24 – 48 ore in functie de localitatea de destinatie. Acest timp se calculeaza din momentul in care s-a convenit asupra modalitatii de plata. Primim non-stop comenzi prin email , iar telefonic doar in zilele de luni pana vineri, in intervalul orar 9:00 – 18:00.In cazul comenzilor sosite pana la ora 16:00, produsele pleaca in aceeasi zi (daca sunt pe stoc). Produsele comandate dupa ora 16:00 vor fi expediate a doua zi. Comenzile online sau cele sosite pe email vineri dupa ora 16:00 sau in weekend vor fi procesate in prima zi lucratoare. Dupa efectuarea unei comenzi veti fi contactat telefonic de un operator al firmei noastre (in limitele orare prezentate mai sus) pentru confirmarea comenzii. In functie de destinatie, livrarea prin curier a produselor se face in 1-2 zile. Produsele vor fi insotite de factura fiscala intocmita dupa confirmarea comenzii . Preturile produselor NU includ transport/livrare, aceste costuri revenind beneficiarului (inclusiv taxele ramburs: returnare numerar sau cost achitare in cont colector). Toate preturile de pe site, includ TVA Exceptie fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special. Marfa va fi livrata direct la adresa specificata in comanda. Impreuna cu produsele comandate, veti primi si factura corespunzatoare, pe care va rugam sa o pastrati. In cazul in care comanda dumneavoastra nu ajunge pana la data programata, va rugam sa contactati prin apel telefonic la 0723.034.606 / 0725.586.500 sau prin e-mail contact@ehvac.ro

11.Garantia produselor
Aluplast System Srl garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului si pana in momentul livrarii. Produsele, acolo unde este cazul, sunt insotite de certificatul de garantie in original, emis de importator sau furnizor. In functie de produse si de furnizori, Furnizorul asigura garantii cuprinse intre 12 luni si 5 ani. GARANTIE LEGALA Informatiile de interes si reglementarile privind garantia legala de conformitate, potrivit art. 4 -pct. 1 lit. e) din OUG 34/2014 si art. 5-14 din Legea nr. 449/2003 sunt mai jos. Art. 4 – pct. 1 lit. e) / O.U.G. 34/2014 (cu modificările Legii nr. 157 / 22.06.2015) OUG nr. 34/2014 – drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative Art. 4: Cerinte in materie de informare pentru alte contracte decat contractele in afara spatiilor comerciale si contractele la distanta (1) Inainte ca un contract, altul decat un contract la distanta sau un contract in afara spatiilor comerciale, sau orice oferta similara sa produca efecte obligatorii asupra consumatorului, profesionistul trebuie sa ii furnizeze consumatorului urmatoarele informatii in mod vizibil, lizibil si usor de inteles, in cazul in care respectivele informatii nu reies in mod evident din context: e) In plus fata de o mentiune a existentei unei garantii legale de conformitate pentru produse, existenta si conditiile privind serviciile post vanzare si garantiile comerciale, dupa caz; Legea nr. 449/2003 – vanzarea produselor si garantiile asociate acestora

12.Dreptul de retur
Potrivit Ordonantei OUG 34/20014 – privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care vor cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Puteti solicita formularul de retur intr-un e-mail adresat companiei noastre Dreptul la retur este aplicabil doar persoanelor fizice. Produsele pentru care nu se accepta returul sunt: – Produse carora le lipsesc accesorii – Produsele al caror ambalaj original este deteriorat – Produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate – Prezinta urme de uzura sau folosire excesiva( zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice)

13.Sesizari si reclamatii
Pentru orice sesizare sau reclamatie ne puteti contacta telefonic la numarul 0723.034.606 / 0725.586.500 sau pe email la contact@ehvac.ro . Orice conflict aparut intre SC Aluplast System SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. SC Aluplast System SRL se obliga sa restituie clientului (persoana fizica) sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la data denuntarii de catre dvs. a contractului. In cazul in care concilierea amiabila nu este posibila se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

14.Protectia datelor personale
In conformitate cu noul Regulament (UE) 2016/679, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra inregistreaza date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevazute de lege. Prin comenzile pe care le realizati, va dati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra de contact sa fie prelucrate de catre SC Aluplast System SRL. SC Aluplast System SRL garantează respectarea drepturilor conferite de noul Regulament (UE) 2016/679. In situatia in care utilizatorul se considera prejudiciat din cauza preluării, stocarii sau procesarii datelor sale personale de catre ehvac.ro sau este nemultumit de modalitatea in care www.ehvac.ro a gestionat o cerere a sa privind aceste date, el se poate adresa instantei, conform dispozitiilor legale in materie.

15.Forta majora
www.ehvac.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.ehvac.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect in cauze care nu depinde de vointa www.ehvac.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.ehvac.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.ehvac.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia in vigoare.