Afișez toate cele 11 rezultate

Doza premontaj L53 aer conditionat

39.11lei
Doza pentru preinstalarea traseului frigorific de aer condiționat este un element util și practic în instalarea sistemelor de aer condiționat.

Set antivibrant din cauciuc

22.05lei
Amortizoare din cauciuc pentru atenuarea vibratiilor la aparatele de aer conditionat. Montaj : – fixare amortizoare din cauciuc – 4

Suport de podea reglabil pompa de caldura

682.47lei
Consola este concepută pentru a oferi suport solid și sigur pentru instalarea echipamentelor de aer condiționat și a pompelor de

Suport pardoseala antivibratii L400

214.20lei
Baza de pardoseală din cauciuc rezistent la UV este o opțiune durabilă și fiabilă pentru susținerea unităților de aer condiționat

Suport pardoseala antivibratii L600

297.50lei
Baza de pardoseală din cauciuc rezistent la UV este o opțiune durabilă și fiabilă pentru susținerea unităților de aer condiționat

Suport unitate exterioara pompa de caldura

349.56lei
Baza reglabila pentru unitatile de aer conditionat este conceputa pentru a oferi suport si stabilitate unitatilor exterioare de aer conditionat

Suporti aer conditionat

Atunci când vine vorba de confortul în interiorul casei tale, aerul condiționat joacă un rol crucial. Pentru a asigura funcționarea optimă a aparatului tău de aer condiționat, este esențial să investești în suporturi adecvate. AC-ul este o investiție semnificativă în confortul casei tale, iar aceste produse joacă un rol esențial în asigurarea funcționării eficiente a acestuia. Utilizarea unui suport aer conditionat aduce numeroase beneficii.

Suporturile corespunzătoare asigură stabilitatea aparatului de aer condiționat, reducând astfel riscul de vibrații sau zgomote nedorite în timpul funcționării. Ridicarea aparatului de la sol cu ajutorul acestui produs permite o mai bună circulație a aerului în jurul unității, contribuind la răcirea eficientă a încăperii. Acești suporti aer conditionat pot preveni deteriorarea pardoselii prin distribuirea uniformă a greutății aparatului deac. 

 

Avantajele unui suport aer conditionat

Avantaj Descriere
Stabilitate și Siguranță Un suport bine proiectat pentru aparate ac  oferă o bază stabilă pentru aparatul de aer condiționat, reducând riscul de mișcare sau răsturnare în timpul funcționării. Acest aspect este crucial pentru prevenirea daunelor accidentale și asigurarea siguranței în încăpere.
Reducerea Vibrațiilor și Zgomotelor Acești suporti ac sunt echipate cu sisteme de absorbție a vibrațiilor, reducând transferul de zgomote și vibrații în structura clădirii. Aceasta nu doar îmbunătățește confortul acustic în interior, dar previne și transmiterea neplăcută a zgomotelor în vecinătate.
Circulație Eficientă a Aerului Ridicarea aparatului de la sol cu ajutorul unui suport ac permite o circulație mai eficientă a aerului în jurul unității. Acest aspect contribuie la o răcire mai uniformă a încăperii și la îmbunătățirea performanțelor aparatului de ac.
Protecție împotriva Elementelor Un suport aer conditionat  pentru unitățile exterioare oferă o protecție esențială împotriva umezelii, zăpezii, ploii și altor condiții meteorologice adverse. Ridicarea unității exterioare protejează echipamentul împotriva coroziunii și altor deteriorări asociate expunerii la elemente.
Prevenirea Daunelor la Pardoseală Suport pardoseala aer conditionat contribuie la distribuirea uniformă a greutății aparatului de aer condiționat, prevenind astfel deteriorarea pardoselii. Aceasta este o considerație importantă, mai ales în cazul unităților așezate pe suprafețe sensibile sau fragile.

 

Alege Ehvac pentru suport aparat aer conditionat

Ehvac este o companie dedicată furnizării de soluții inovatoare și de calitate pentru industria sistemelor de încălzire, ventilație și aer condiționat (HVAC). Cu o reputație solidă și o experiență vastă în domeniu, ne-am impus ca un lider în oferirea de suporturi pentru aparate de ac, aducând beneficii semnificative clienților săi.

Câteva dintre punctele noastre forte sunt:

  • Calitatea
  • Varietatea
  • Durabilitatea
  • Prețurile accesibile

Cu o abordare orientată către satisfacția clienților când vine vorba de suport unitate exterioara aer conditionat și cu un portofoliu bogat de produse de încredere, echipa noastră se impune ca un partener de încredere pentru toți cei care caută soluții complete și eficiente în domeniul suporturilor aparatului de aer conditionat.

Echipa Ehvac acordă o atenție deosebită procesului de instalare, asigurându-se că aceste produse sunt integrate corespunzător și că sunt respectate cele mai înalte standarde de siguranță. Printre produsele din categoria suport aer conditionat pardoseala din această categorie se numără:

  1. Suport pardoseala antivibratii L400
  2. Suport aer conditionat 315x420mm
  3. Suport aer conditionat rabatabili 375x550mm
  4. Suport conic aer conditionat

 

Crește-ți calitatea vieții cu Ehvac

Un produs bine proiectat și instalat asigură stabilitatea aparatului de aer condiționat, contribuind la menținerea unui mediu confortabil în interiorul locuinței. Acest lucru este esențial pentru confortul termic, în special în zonele cu climă variabilă sau în perioadele de temperaturi extreme.

Prin asigurarea unei funcționări eficiente și stabile a aparatului de ac, suporturile nu doar îmbunătățesc confortul termic, ci contribuie și la o calitate mai bună a vieții în interiorul locuinței.

Alege produsele companiei noastre și bucură-te de toate beneficiile acestora! Oferim calitate și durabilitate în toate produsele de ac. Cu un montaj aer conditionat eficient, vei avea numai de câștigat!

Comandă de pe Ehvac și experimentează calitatea

Atunci când vine vorba de alegerea suporturilor pentru aparatul tău AC Ehvac este o alegere înțeleaptă. Cu o reputație solidă în furnizarea soluțiilor HVAC de încredere, Ehvac se distinge prin angajamentul său față de calitate și inovație.

 

A efectua o comandă de pe Ehvac nu înseamnă doar să îți achiziționezi un suport eficient, ci și să experimentezi un nivel înalt de durabilitate, stabilitate și performanță.